”Koska 99 prosenttia musiikkivideoista on tylsää paskaa, päätettiin tehdä hyvä video” – Tarkasta Turmion Kätilöiden uusi single

Turmion Kätilöiden yhdeksäs kokopitkä ilmestyy 17. huhtikuuta. Global Warning -nimeä kantavalta albumilta on nyt julkaistu ensimmäinen single. Sano kun riittää -kappaleen video on katsottavissa tuosta alempaa.

MC Raaka Pee kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Ostin keikkareissulla kalimban Göteborgista. Soitin sitä yksin kotona ja se lauloi minulle näin: ’Painajainen tarvitsee uneksijan, joka on tarpeeksi heikko uskomaan. Sanoja joiden takana seisoo itse Saatana, ihmisen kuva. Ikuisen tuskan tuoja ja kaiken pahuuden luoja. Kauniita unia.'”

Biisille videon ohjannut Rauli Ylitalo kommentoi työnsä tuloksia puolestaan näin:

”Koska 99 prosenttia musiikkivideoista on tylsää paskaa, päätettiin tehdä hyvä video. Tällainen elokuvallinen tyyli on paljon mielenkiintoisempi kuin se että pistetään ukot heilumaan soittimien kanssa ja sanotaan, että soittakaa nyt sitä rokkia.”

Turmion Kätilöiden Suomen-kiertue käynnistyy huhtikuussa yhtyeen kotikaupungista Kuopiosta. Levynjulkistusjuhlia vietetään Helsingin Jäähallissa 30.4. ja kesän festivaalien jälkeen yhtye suuntaa Eurooppaan Nightwishin matkassa.

Tarkemmat kiertuepäivämäärät voit käydä tarkistamassa yhtyeen kotisivuilta.