Kotiteollisuudelle vittuillaan, Kilpi aktivoituu

13.2.2012 22:11

Like julkaisee Kotiteollisuus.com – Vittuilua jo vuodesta 2001 -kirjan 22. helmikuuta. Laulajakitaristi Jouni Hynynen kuvailee teosta seuraavasti: "Ajattelimme, että Kotiteollisuus-fanit ovat sen verran erikoisryhmää, että he ansaitsevat oman kirjansa.

Like julkaisee Kotiteollisuus.com – Vittuilua jo vuodesta 2001 -kirjan 22. helmikuuta. Laulajakitaristi Jouni Hynynen kuvailee teosta seuraavasti: "Ajattelimme, että Kotiteollisuus-fanit ovat sen verran erikoisryhmää, että he ansaitsevat oman kirjansa. Kirjan, jossa he vittuilevat meille ja minä vittuilen heille. Normaalia karjalaista kanssakäymistä siis. Vittuilun ohella kirja toimii myös lyhyenä katsauksena Kotiteollisuuden ja ennen kaikkea Kotiteollisuuden kotisivujen kysymys/vastauspalstan historiaan. Kaikki tämä on väritetty Sinkkosen piirtämillä kuvilla."

Opuksen ilmestymisen kunniaksi Like järjestää kuumotuskisan, Hynysen sanoin vittuilukarnevaalin, jossa "taiteilijat saavat maistaa omaa kitkerää kalkkiaan".

Jos siis tekee mieli ladata täyslaidallinen Kotiteollisuuden suuntaan niin silloin kannattaa suunnata Helsingin Bar Looseen kirjan julkaisupäivänä kello 19. Bändi myös palkitsee parhaat, tai pahimmat, vittuilijat.

Tarkempia ohjeita löytyy täältä.

Turkulainen Kilpi on puolestaan tekemässä paluuta pitkän hiljaiselon jälkeen. Orkesteri ehti jo palata konserttilavoille kotikaupungissaan.

Tuore Lautta-single ennakoi myös uutta pitkäsoittoa. Kilpi ei ole kuitenkaan sitonut itseään mihinkään aikatauluihin kuudennen studioalbumin myötä. Bändin mukaan "levy ilmestyy sitten kun se ilmestyy".

Kilven kiertueen etenemisen voi tarkistaa yhtyeen kotisivulta.

Lisää luettavaa