Kova päätös: Guns N’ Rosesin kerrotaan lätkäisseen intohimoiselle fanilleen elinikäisen porttikiellon konsertteihinsa

Rick Dunsford -niminen mies tunnetaan internetissä suurena Guns N’ Roses -fanina, joka kirjoittelee aktiivisesti erinäisillä bändille omistetuilla keskustelufoorumeilla ja käy vilkkaasti kauppaa yhtyeen bootleg-tallenteilla. Lisäksi mies on tatuoinut orkesterin jäsenten nimmarit käsivarteensa ja nimennyt esikoispoikansakin Gunnari-nokkamiehen mukaan Axliksi – kaikkiaan voitaneen siis sanoa, että kyse on asialleen omistautuneesta kaverista. Ei liene siis yllätys, että Dunsford kertoo todistaneensa yhtyeen suorittamista livenä jo komeat 32. kertaa.

33. kertaa ei kuitenkaan koskaan tullut, sillä mies käännytettiin ovelta hänen yrittäessään päästä yhtyeen Wichitassa, Kansasissa hiljattain soittamaan konserttiin. Tone Deafin tietojen mukaan Dunsfordille lätkäistiin kaiken kukkuraksi vielä elinikäinen porttikielto, joka ilmeisesti juontaa juurensa Chinese Democracy -aikakauden demoihin, joita on viime aikoina vuotanut suuria määriä nettiin. Dunsfordin väitetään ostaneen 19 levyn edestä kyseisiä demoja, ja kun materiaalia alkoi pulpahdella julki, monet alkoivat näin ollen epäillä Dunsfordin olleen vuotojen taustalla. Ilmeisesti nämä puheet kantautuivat lopulta myös Gunnari-leiriin.

”Lensin tänään Wichitaan katsomaan lempibändiäni Guns N ’Rosesia!”, Dunsford kirjoittaa sosiaalisessa mediassa. ”Tänään olisi ollut 33. kerta kun näen heidät livenä! Noh, minut pyydettiin pois jonosta ja minulle sanottiin, että mikäli tulisin vielä Gunnareiden konserttiin, minut pidätettäisiin! Minut saatettiin pois paikalta ja sanottiin, että tervemenoa.”

Guns N’ Roses -leiri ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta.

Dunsfordin poistamisesta on olemassa myös videotallenne, jonka voit katsoa tästä: