”Kun en kerran voi lähteä keikoillekaan…” – Ozzy Osbourne suunnittelee jo seuraavaa albumiaan

Ozzy Osbourne lavalla vuonna 2016.
AOP

Osbourne suunnittelee tekevänsä levyn vielä kevään aikana.

Ozzy Osbourne julkaisi viime perjantaina (21.2.) uuden sooloalbuminsa Ordinary Man. Pimeyden prinssi sanoo todella pitäneensä siitä, miten albumi saatiin tuottaja Andrew Wattin ja kumppanien kanssa tehtyä niin nopealla aikataululla ja ilman suurempia paineita ja miten se antoi terveysongelmien kanssa painineelle laulajalle muuta tekemistä ja ajateltavaa. Osbourne on itse asiassa uudesta albumistaan niin liekeissä, että hän haaveilee jo paluusta studioon.

”Toivon mukaan pääsen jo ensi kuussa työstämään seuraava levyä Andrew’n kanssa. Kun en kerran voi lähteä keikoillekaan, niin miksipä ei”, Ozzy totesi iHeart-radion tuoreessa haastattelussa ja lisäsi, ettei ole omasta mielestään vielä tehnyt omaa mestariteostaan.

”Minulta aina kysytään, mikä on suosikkini kaikista omista levyistäni, ja vastaan aina, etten ole vielä tehnyt omaa Sgt. Pepperiäni, joka on fantastinen. Koska jos sanon, että Bark At The Moon tai joku muu, se tarkoittaa, että kaikki sen jälkeen tulleet levyt ovat huonompia”, Ozzy pohtii.

”Jos on jo käynyt huipulla, ainoa tie sieltä on alas. Minä en ole vielä saavuttanut huippua, joten minulla on vielä pitkä matka edessä.”