Kuoroversio Foo Fightersin kappaleesta sai Dave Grohlinkin herkistymään – ”Täydellinen tapa vastaanottaa uusi vuosi”

27.12.2017 21:01

Iso-Britanniassa vaikuttava The Sweet Charity Choir -kuoro on julkaissut kauniin version Foo Fightersin Come Alive -kappaleesta, tuodakseen lisää näkyvyyttä itsemurha-aikeiden kanssa painivien auttamiseen keskittyneelle Music support -hyväntekeväisyysjärjestölle. Alkuperäiskappale löytyy Foo Fighterisn vuoden 2007 Echoes, Silence, Patience and Grace -albumilta.

”Olimme liikuttuneita Foo Fighters -kappale Come Aliven kauneudesta ja halusimme tuoda näkyvyyttä laulamisen hyödyille niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin kannalta ja tarjota tukea niille, jotka kaipaavat apua. Sinulla on ääni; me kaikki kuuntelemme”, kuoro kirjoittaa kappaleen oheen.

Cover kantautui myös Foo Fighters -leirin korviin, Dave Grohlin jakaessa sen yhtyeen Facebook-sivuilla seuraavin saatesanoin: ”Kiitos The Sweet Charity Choirille ja Music Supportille todella kauniista Come Alive -tulkinnasta… ja kappaleen sisältämän toivon vahvistamisesta entistäkin toiveikkaammaksi. Tämä on täydellinen tapa vastaanottaa uusi vuosi.”

Lisää luettavaa