Kuuntele Eminemin uuden singlen valmis versio

7.1.2009 13:15

Amerikkalaisen hiphop-stara Eminemin Crack A Bottle -single on kuunneltavissa täällä. Kappale promotoi Eminemin uutta Relapse-studioalbumia, jonka julkaisuajankohtaa pidetään vielä salassa. Crack A Bottlen myötä Eminemin kanssa riimittelevät myös 50 Cent ja Dr.

Amerikkalaisen hiphop-stara Eminemin Crack A Bottle -single on kuunneltavissa täällä. Kappale promotoi Eminemin uutta Relapse-studioalbumia, jonka julkaisuajankohtaa pidetään vielä salassa. Crack A Bottlen myötä Eminemin kanssa riimittelevät myös 50 Cent ja Dr. Dre.

Eminemin tuore singlekappalehan oli jo aikaisemmin kuunneltavana netissä, mutta kyseessä oli biisin keskeneräinen demoversio. Siitä myös puuttuivat 50 Centin ja Dr. Dren osuudet.

Eminem ja Dr. Dre ovat myös osallistuneet 50 Centin tulevan pitkäsoiton tuottamiseen. Tuottajina ovat heidän lisäkseen toimineet esimerkiksi Red Spyda, Don Cannon, J.R.Rotem ja Hi-Tek. Before I Self Destruct -levy sisältää kaikkiaan yhdeksäntoista kappaletta, mutta tämänkään albumin julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Se kuitenkin tiedetään, että Eminem vierailee kappaleessa Norman Bates Motel ja Dr. Dren ääntä kuullaan Ready For War -biisissä.

www.eminem.com

www.50cent.com

Lisää luettavaa