Fozzy-nokkamies pettyi nähdessään Mötley Crüe -laulajan otteet ja habituksen tämän paluukeikalla – ”Minä ottaisin sen haasteena”

John Gilleese/Shutterstock/All Over Press

Rockyhtye Fozzyn keulilta ja showpainiympyröistä tunnettu Chris Jericho ei ollut tyytyväinen nähdessään, millaisessa esiintymiskunnossa Mötley Crüen Vince Neil nousi pitkän tauon jälkeen lavalle.

Neilin paluu livekeikkojen pariin ei toki sujunut aivan toivotulla tavalla. Mies nousi lavalle Iowassa vajaa pari kuukautta sitten, mutta kärsi koko lyhyeksi jääneen keikkansa ääni- ja energiaongelmista.

”Olin pettynyt, sillä kaikki ovat Vincen ja Mötley Crüen puolella”, Jericho kommentoi näkemäänsä Loudwire Nightsille. ”Tulee olemaan paha paikka vetää [stadionkiertue Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jett & the Blackheartsin kanssa], sillä en tiedä oletko nähnyt häntä viime aikoina, mutta Joan Jett on perhanan mahtava. Ja Bret Michaels — juttelin juuri Poisonista tuossa eräänä päivänä, ja he tulevat varastamaan show’n. Kaikkien on parasta pitää varansa Poisonin suhteen, sillä Bret Michaels on paras keulakuva kaikista noista bändeistä. Ja sitten Def Leppard tekee mitä Def Leppard tekee. Mötley Crüen täytyy todella nostaa tasoaan.”

”Olen pettynyt nähdessäni Vincen tuollaisena, sillä jos hän onnistuisi karistamaan kiloja, treenaisi ja astelisi lavalle edes jonkinlaisessa kondiksessa, hänen äänensä kuulostaisi paremmalta ja ihmiset olisivat, että ’Pyhä pamaus! Näitkö Vince Neilin? Hän näyttää mahtavalta.'”, Jericho jatkaa.

”Jos hän todella haluaa tehdä sen, hän kyllä kykenee siihen”, Jericho lisää. ”Mutta en tiedä haluaako hän. Ja se on se juttu. Se on kiinni hänestä itsestään. Niin tai näin, kyse on Mötley Crüesta — ihmiset menevät katsomaan heitä ja tulevat rakastamaan sitä. Mutta minä esiintyjänä ottaisin sen haasteena: ’Minulla on vuosi aikaa. Tehdään tämä. Aikaa on kulunut tarpeeksi. Käydään oikeasti hommiin. Soittaisin [Def Leppardin] Phil Collenille ja [Guns N’ Rosesin] Duff McKaganille ja muille rokkareille jotka ovat saaneet itsensä hienoon kuntoon ja kysyisin: ’Kuinka teit sen?’ Ja sitten seuraat ohjeita.”

”On hienoa että on ravitsemusterapeutteja ja muita, mutta soittaisin Duff McKaganille, joka on tikissä sillä hänen haimansa räjähti ja hän melkein kuoli. Niin minä aloittaisin”, Jericho ohjeistaa. ”’Antakaas kun mietin näitä rokkareita joiden kanssa biletin vuosia, ja nyt he ovat todella fyysisiä, samanikäisiä kuin minä ja heillä on samanlainen rokkarin mielenlaatu kuin minulla. Kuinka oikein teet sen?’ Hän pystyisi siihen, mutta hänen täytyy itse haluta sitä. Fanina se olisi yksi hienoimmista onnellisista lopuista rock’n’rollin historiassa jos Vince ilmestyisi hurjassa kunnossa ja olisi, että ’Noniin runkkarit, [keskisormet pystyssä] minä tein sen!'”

The Stadium Touriksi nimetyn jättikiertueen on määrä toteutua ensi vuonna.