Lady Gaga on haluttua yhteistyöseuraa thrash metal -jättien keskuudessa – nyt Anthrax-kitaristikin haluaisi tehdä albumin poptähden kanssa

27.5.2017 13:55

Aina siitä asti kun Lady Gaga ja Metallica löivät hynttyyt yhteen alkuvuoden Grammy-gaalassa, leirien mahdollisen yhteistyön jatkon kanssa on spekuloitu vilkkaasti – eikä suinkaan vähiten Metallica-rumpali Lars Ulrichin toimesta. Iso M ei ole kuitenkaan ainoa thrash metallin vaikuttaja joka on kiinnostunut yhteistyöstä popin supertähden kanssa. Anthrax-kitaristi Scott Ian nimittäin paljastaa Duke TV:n haastattelussa haluavansa tehdä Anthrax-Gaga -yhdistelmästä todellisuutta.

”Kyllä, haluaisimme työskennellä Lady Gagan kanssa. Teimme asian selväksi jo jokin aikaa sitten. Sitten saimme tietää että hän esiintyy Grammyissä Metallican kanssa ja olin ihan että, ’Vau! Se käy järkeen. He ovat suuressa tv-show’ssa yhdessä” ja mielestäni hän oli aivan mahtava”, Ian intoilee.

”Olen sanonut alusta asti, että heti kun kuulin hänen ääntään, ajattelin ’Vautsi! Haluaisin todella kuulla häntä rock- tai metallilevyllä.’ Sitten rumpalimme Charlie Benante päätyi tapaaman hänet erään shown jälkeen ja ystävystyi hänen kanssaan. Hän tietää kaiken Metallicasta, Anthraxista ja muista sellaisista bändeistä – nimeä mikä tahansa. Hän on metallifani. Se tekee tästä vielä siistimpää. Fakta on, että hän tuntee tämän maailman, hän ymmärtää tätä maailmaa ja hän pystyy laulamaan tälläistä musiikkia.”

”En tiedä mitkä heidän suunnitelmansa ovat, onko Metallicalla suunnitelmia Gagan varalle tai Gagalla Metallican varalle, mutta me kyllä haluaisimme oikein kernaasti tehdä kappaleen tai jopa levynkin hänen kanssaan. Anna meidän olla taustabändisi, Lady Gaga. Voisimme tehdä kaunista musiikkia yhdessä.”

Lisää luettavaa