Lapsenlapsensa menettänyt entinen Van Halen -basisti keräsi rahaa lastensairaalalle – lahjoittajien ykkössijalle nousi ilahduttava nimi

Basisti Michael Anthonyn ja hänen entisen yhtyeensä välit eivät ole tunnetusti mitenkään ongelmattomat. Antony soitti Van Halenissa vuosina 1974–2006, mutta vuoden 2007 reunion-kiertueelle hän ei ollut enää tervetullut. Vuoden 2004 kiertueellakin Anthonyn piti ilmeisesti hyväksyä pienempi palkkio ja luopua oikeudestaan bändin nimeen, jotta pääsi mukaan. Ehkä asiat ovat kuitenkin menossa parempaan suuntaan sillä suunnalla.

Anthonyn perhe koki hiljattain kauhean tragedian, kun basistin lapsenlapsi menehtyi vain muutaman viikon ikäisenä sydänvaivaan. Anthony laittoi pystyyn joukkorahoituskampanjan, jossa kerätään varoja lastensairaalan hyväksi. Tavoitteeksi kampanjalle laitettiin 20 000 dollaria.

Nyt Van Halen News Desk tarkasti, miten kampanjalla on mennyt, ja lähellä tavoitetta ollaan. Tästä kuuluu iso kiitos yhdelle kaverille, joka antoi kampanjalle komeat 10 000 dollaria – Van Halen -laulaja David Lee Roth. nimittäin.

Tyylikäs siirto, varsin arvostettavaa. Kenties tämä enteilee laajempaakin välien paikkaantumista: Anthonyhan kertoi viime vuonna päässeensä pitkästä aikaa puheväleihin myös rumpali Alex Van Halenin kanssa.