Laulu räiskyvistä parisuhteista – Oliver julkaisi singlen tulevalta ep-levyltään

Oliver.
Jaakko Manninen

Ep:n kappaleet julkaistaan yksi kerrallaan kuukauden välein.

Poprockyhtye Oliver on tänään julkaissut uuden singlen Myrskyntuoja ja päiväntasaaja. Kyseessä on ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta ep-kokonaisuudelta, jonka kappaleet julkaistaan yksi kerrallaan kuukauden välein. Viiden biisin ep on kokonaisuudessaan kuunneltavissa marraskuussa.

”Tärkein ja hienoin piirre on omassa parisuhteessani on ollut huomata, kuinka toinen ymmärtää toisen tilanteen ja mielenlaadun. Kun toisen myrskyn tajuaa, osaa tuoda mukanaan tasoittavia ja rauhoittavia elementtejä. Ja tästä laulussa on kyse. Jokainen meistä on varmasti miettinyt, miksi kaksi kadulla äänekkäästi riitelevää tai ravintolaillan aikana äänekkään vihaisestikin keskustelevaa ihmistä ovat yhdessä. Miksi he silti matkaavat lopulta yhdessä kotiin ja käyvät yhdessä nukkumaan. Ei meistä kukaan voi tietää miltä toisesta tuntuu olla suhteessa, jossa räiskyy. Se täytyy itse kokea ja vasta sitten voi sanoa mikä on hyvää ja oikein. Minä pidän siitä, että on tunnetta ja energiaa. Siitä, että näytetään koko kirjo ja kaikki värit, joita toisella on tarjolla. Se tuntuu elämältä”, laulaja Jari Väyliö avaa kappaleen tekstiä.

Yhtye aloitti kesäkiertueensa eilen ja se jatkuu aina syyskuulle asti. Luvassa on muun muassa Vesterinen Ystävineen -kiertue yhdessä Vesterinen Yhtyeineen kanssa. Kiertue etenee seuraavan aikataulun mukaisesti:

Pe 17.07. Kalajoki, Merisärkkä, Vesterinen Ystävineen -kiertue
La 18.07. Oulu, Voimala 1889, Vesterinen Ystävineen -kiertue
La 18.07. Raahe, Kahvila Ruiskuhuone
To 23.07. Seinäjoki, Uppalan Kartano, Vesterinen Ystävineen -kiertue
Pe 24.07. Seinäjoki, Uppalan Kartano, Vesterinen Ystävineen -kiertue
La 25.07. Virrat, Rantaterassi Baarpuuri
To 06.08. Yläne, Valasranta, Vesterinen Ystävineen -kiertue
Pe 07.08. Jyväskylä, Gaia
La 08.08. Sastamala, Ellivuori Resort, Vesterinen Ystävineen -kiertue
Pe 21.08. Ylivieska, K-25
La 22.08. Kemi, Ramona
Pe 28.08. Reisjärvi, Kartanohotelli Saari
La 29.08. Saarijärvi, Bar Oodi
Pe 04.09. Yksityistilaisuus
La 05.09. Viitasaari, Pihkuri