Legendaarisen The Beatles -managerin elämäkertaelokuvan tuotannossa ongelmia – Ohjaaja vaihtuu kesken kuvausten, kertovat lähteet

Jonas Åkerlund on Deadlinen lähteiden mukaan vetäytynyt projektista.
10.11.2021 19:55

Legendaarisesta The Beatles -manageri Brian Epsteinistä kertovan Midas Man -elokuvan kuvaukset alkoivat lokakuun lopulla, mutta jo nyt tuotannossa on tullut mutkia matkaan. Viime viikolla kuvaukset keskeytettiin ja tuotantoyhtiöstä kerrottiin Deadlinelle ohjaajaksi kiinnitetyn Jonas Åkerlundin ”pitävän taukoa” projektista.

Variety-lehden saamien tietojen mukaan kuvaukset jatkuvat jo tällä viikolla, mutta ilman Åkerlundia. Deadlinen saamien tietojen mukaan Åkerlund onkin vetäytynyt tuotannosta kokonaan ja neuvotteluja uuden ohjaajan kanssa on jo käyty. Deadlinen lähteiden mukaan kyse ei ole Åkerlundin terveyteen liittyvistä asioista vaan ruotsalaisohjaajan muista työvelvoitteista, jotka tulivat tämän projektin tielle. Lehti on pyytänyt ohjaajan edustajilta kommenttia, muttei ole ainakaan vielä tätä kirjoittaessa sellaisia saanut.

Midas Man -elokuvan tuottavat StudioPOW ja Trevor Beattie Films. Jonathan Wakehamin käsikirjoitus perustuu Brigit Grantin tekstiin ja rooleissa nähdään muun muassa Emily Watson, Lukas Cage, Rosie Day, Bill Milner sekä Jacob Fortune-Lloyd Epsteininä.

Åkerlund on palkittu ohjaaja, joka on tunnettu erityisesti musiikkivideoistaan, joita tämä on tehnyt muun muassa Madonnalle, Metallicalle, The Prodigylle, Rammsteinille, Lady Gagalle ja Roxettelle. Åkerlund on myös ohjannut black metal -yhtye Mayhemistä kertovan Lords of Chaos -elokuvan sekä neo-noir -trillerin Polar. Ennen uraansa ohjaajana Åkerlund soitti ruotsalaisessa Bathory-yhtyeessä rumpuja bändin varhaisina vuosina.

 

Lisää luettavaa