Lisää Black Sabbathia uusiksi, Uriah Heep juhlii

26.8.2009 22:02

Brittiyhtye Black Sabbathin klassisia studioalbumeja julkaistaan uudelleen. Kolme ensimmäistä kiekkoa (Black Sabbath, Paranoid ja Master Of Reality) on jo laitettu markkinoille tuoreina laitoksina ja syyskuun loppupuolella uudelleen tulevat orkesterin viisi seuraavaa levyä.

Brittiyhtye Black Sabbathin klassisia studioalbumeja julkaistaan uudelleen. Kolme ensimmäistä kiekkoa (Black Sabbath, Paranoid ja Master Of Reality) on jo laitettu markkinoille tuoreina laitoksina ja syyskuun loppupuolella uudelleen tulevat orkesterin viisi seuraavaa levyä. Ne ovat tietenkin Vol 4 (1972), Sabbath Bloody Sabbath (1973), Sabotage (1975), Technical Ecstasy (1976) ja Never Say Die (1978).

Nyt julkaistavat versiot on masteroitu uudelleen ja niiden myötä tuodaan julki myös useita vaihtoehtoisia biisiversioita, erilaisia miksauksia ja niin edelleen. Sabbath-rumpali Bill Ward puhuu uusintajulkaisuista täällä.

Toinen brittiyhtye Uriah Heep juhlii puolestaan nelikymppisiä. Syyskuun 9. ilmestyvä Celebration-albumi sisältää vanhoja Heep-klassikoita uudelleen soitettuna. Mukana ovat muun muassa Free Me, Gypsy, The Wizard, Easy Livin ja Lady In Black. Mukana on myös kaksi uutta biisiä Only Human ja Corridors Of Madness.

Celebration ilmestyy useassa eri formaatissa ja bändi lähtee myös maailmankiertueelle tukemaan albumin menekkiä.

Lisää luettavaa