Lordi julistaa maailmalla, ettei Suomi ole enää metallimusiikin luvattu maa: ”Suomessa kaikki on pelkkää räppiä ja r&b:tä nykyään”

15.2.2017 07:52

Se, mitä ”heavy metalin CNN:ssä” Blabbermouthissa julkaistaan, kerää paljon huomiota. Ja nyt siellä raportoidaan The Age of Metal -kanavan videohaastattelusta, jossa Lordi julistaa metallimusiikin joutuneen Suomessa ahtaalle. Miten käy nyt maamme maineelle heavy metalin runsaudensarvena, kun Barack Obamakin tiesti pari kuukautta sitten nostaa aiheen esille?

No, ihan asiaahan Lordi puhuu: metalli ei tällä hetkellä tosiaan ole järin vahvasti edustettuna radioiden soittolistoilla ja Spotifyn kuunnelluimmissa.

”Suomi oli vuosien ajan maa, jossa saattoi mitä tahansa mainstream-radiokanavaa kuunnellessa kuulla ensin Lady Gagaa tai Madonnaa ja heti seuraavaksi Children of Bodomia tai Nightwishia. Seuraava kappale saattoi olla vaikka klassista. Se oli ennen, mutta nykyään on eri tilanne. Nyt kaikki on vain hiphopia ja saatanan r&b:tä ja räppiä koko ajan”, Lordi sanoo haastattelussa.

”No, sellaista se on. Ajat muuttuvat. Minun kaltaiselleni vanhalle pierulle on vain todella vaikea hyväksyä tätä faktaa, mutta niin se vain menee.”

Lordi on tällä hetkellä pitkällä Yhdysvaltain-kiertueella, joka päättyy maaliskuun alussa. Suomen-keikkoja hänellä ei ole tällä hetkellä kalenterissaan buukattuna.

Lisää luettavaa