Lordilta uusi albumi syyskuussa – luvassa aiempaa metallisempaa ja progressiivisempaa soundia

Spark TV:lle tulevaisuudensuunnitelmistaan puhunut Mr. Lordi paljasti uuden, vielä nimeämättömän Lordi-albumin olevan ilmestymässä syyskuussa. Kyseessä on seuraaja vuoden 2014 Scare Force Onelle ja luvassa on miehen itsensä mukaan yhtyeelle aivan uusia musiikillisia aluevaltauksia.

– Albumilla tulee olemaan kahdenlaista materiaalia. Ensimmäiset kuusi kappaletta edustavat klassista Lordia – kolme- tai neljäminuuttisia, vahvoja kertosäkeitä omaavia ja kasarivaikutteisia rock-kappaleita, eli tavaraa josta meidät tunnetaan. Tällä kertaa kuitenkin loput kuusi kappaletta tulevat muodostamaan tarinan, Mr. Lordi avaa albumin taustoja.

– Se tulee olemaan ensimmäinen konseptilevyn puolikkaamme, ei siis täysiverinen konseptialbumi, mutta sen puolikas. Musiikillisesti kappaleet tulevat olemaan meille modernimpaa tavaraa – ei siis mitään musiikkimaailmaa mullistavaa, mutta meille täysin uutta tyyliä. Metallisempaa. Progressiivisempaa. Biisit tulevat olemaan kahdeksanminuuttisia ja ne sisältävät monia eri osia. Yhdessä ne kertovat tarinan, mies kuvailee.

Albumin tuottaa Deadachenkin äänityksiä luotsannut Nino Laurenne.