Machine Head -yhtyeen alkuperäinen rumpali Tony Costanza, 52, on kuollut

Soitti myös muun muassa Crowbar- ja Crisis-yhtyeiden riveissä.
5.8.2020 09:16

Amerikkalainen metallirumpali Tony Costanza on kuollut. Suru-uutisen vahvisti tämän entinen Crisis-bänditoveri Afzaal Nasiruddeen. Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

Costanza muistetaan metalliyhtye Machine Headin alkuperäisenä rumpalina, jolla oli iso rooli yhtyeen kirjoittaessa debyyttialbumi Burn My Eyesin kappaleita. Costanza kuitenkin erosi yhtyeestä ennen levyn julkaisua ja tämän korvasi esikoislevyllä soittava Chris Kontos.

”Hän oli kanssamme vain lyhyet kuusi kuukautta, mutta hän auttoi niin monia Burn My Eyesille päätyneitä kappaleita ottamaan lopullisen muotonsa. Olin hänelle aina kiitollinen kaikesta, mitä hän teki”, Machine Head -nokkamies Robb Flynn kirjoitti Facebookissa julkaistussa muistokirjoituksessaan.

Machine Headin lisäksi Costanza vaikutti jo aiemmin mainitus Crisis-yhtyeen lisäksi muun muassa Crowbarissa sekä Papsmearissa.

”Todella surullista! Tony oli todella mukava ja lahjakas kaveri. Meille oli kunnia saada hänet soittamaan Sonic Excess In Its Purest Form -levyllemme. Luoja siunatkoon sinua Tony ja otamme osaa perheen suruun”, kirjoitettiin puolestaan Crowbar-yhtyeen some-kanavissa.

Lisää luettavaa