Manic Street Preachers piristämään festivaalikesää – Knife Party saapuu myös Suomen suveen

Raumanmeren juhannus ja Wasa Open Air julkistivat esiintyjiään

Raumanmeren Juhannus ja Wasa Open Air ovat julkistaneet tulevan kesän ohjelmistoaan. Luvassa on tietty kova joukko kotimaisia, sekä ulkomaisia vieraita muun muassa Briteistä, Ranskasta ja Australiasta.

Wasa Open Air on kiinnittänyt pääesiintyjäkseen Manic Street Preachersin, joka nähdäänkin jo parin viikon kuluttua Helsingin Jäähallissa juhlistamassa 20-vuotiasta Everything Must Go -albumiaan. Mikäli siis missaat hallikeikan tai janoat lisää Manicseja, kannattaa 13. elokuuta ottaa suunnaksi Kaarlen kenttä Vaasassa.

Manic Street Preachersin julkistamisen myötä Wasa Open Airin koko ohjelmisto on valmis, ja walesilaisten lisäksi esiintymässä nähdään suosikit länsinaapuristamme eli The Cardigans ja Weeping Willows. Ainoana suomalaisyhtyeenä nähdään Egotrippi.

Raumanmeren Juhannuksen ulkomaalaisvahvistukset ovat puolestaan painottuneet tanssittavaan konemusiikkiin. Ohjelma täydentyy esimerkiksi EDM-duo Knife Partylla sekä DJ-suuruuksilla Michael Calfanilla ja Feed Me’llä.

Juhannuspippaloihin on jo aiemmin vahvistettu muun muassa David Guetta, Crazy Town, Jason Derulo ja Haddaway. Kotimaisista artisteista Maija Vilkkumaa ja Antti Tuisku liittyvät jo julkistettujen Apulannan, Happoradion, Uniklubin, Daruden ja Dingon rinnalle. Koko ohjelmisto löytyy täältä.

Raumanmeren Juhannusta vietetään 24.-25. kesäkuuta Rauman Otanlahden rantamiljöössä.