Marilyn Manson se jaksaa hämmentää: viikonloppuna julkaistu pidätysvideo ei ollutkaan sitä, miltä aluksi näytti

Shock rock -suuruus Marilyn Manson aiheutti viikonloppuna hämminkiä sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan päivityksillä.

Mies esiintyi Bangorissa, Mainessa järjestetyillä Impact Music Festivaleilla yhdessä Rob Zombien kanssa ja julkaisi esiintymisensä jälkeen Instagramissa kaksi videopätkää. Toisessa mies poltteli jotakin, ja kirjoitti videon oheen vihjailevat saatesanat: ”En tykkää huumeista…” Noin tunti myöhemmin julkaistussa pätkässä paikallinen poliisi löikin sitten rautoja shokkirokkarin käsiin ja videon ohessa luki: ”Mutta kytät tykkäävät minusta…”

Nyt Bangorin poliisivoimat ovat ottaneet kantaa viikonlopun hämmentäviin tapahtumiin.

”Säästyäksemme valtavalta määrältä soittopyyntöjä, Marilyn Manson laitettiin vain rautoihin ja vapautettiin välittömästi”, laitoksen virallisella Facebook-sivulla selvennetään. ”Konstaapeli Curtis Grenier, joka normaalisti kuuntelee vain Enyaa ja vähän Oasista, oli sijoitettu Impact Music Festival backstage-alueelle. Hän ei tunnistanut meikitöntä herra Mansonia – pahoittelumme siitä.”

”Myöhemmin, Grenierin lähestyessä Rob Zombieta, hänen kuultiin sanovan, ’En ole koskaan nähnyt häntä The Walking Deadissä, joten en tiedä mikä juttu tämä nyt on.'”

”Grenieriä on puhuteltu ja hänet on vapautettu toistaiseksi konserttien backstage-alueiden työvelvollisuuksista. Päällikkö on kuitenkin tullut tulokseen, että Grenier voi työskennellä takahuoneissa Lord Of The Dance- tai Disney-produktioissa.”

”Pitäkää kätenne kurissa, jättäkää muiden ihmisten tavarat rauhaan ja olkaa ystävällisiä toisillenne. Me olemme paikalla. Kauniiden ihmisten kanssa.”

Asia selvä.

I don’t like the drugs…

Henkilön Marilyn Manson (@marilynmanson) jakama julkaisu

But the cops like me…

Henkilön Marilyn Manson (@marilynmanson) jakama julkaisu