Matkavinkki: Tallinn Music Weekillä iso kattaus bändejä myös Suomesta

3.3.2013 20:03
Jos olet suunnitellut reissua etelänaapuriimme, niin kannattaa harkita ajankohdaksi Tallinn Music Week -tapahtumaa. 4.-6. huhtikuuta Tallinnassa järjestettävä kaupunkifestivaali tarjoaa huimat 234 artistia 20 eri maasta!

Jos olet suunnitellut reissua etelänaapuriimme, niin kannattaa harkita ajankohdaksi Tallinn Music Week -tapahtumaa. 4.-6. huhtikuuta Tallinnassa järjestettävä kaupunkifestivaali tarjoaa huimat 234 artistia 20 eri maasta! Suomesta mukana on 26 artistia, muun muassa Tuomari Nurmio, LCMDF, Aino Venna, Paleface, Kiki Pau ja Waltari. Myös festivaalin genrevalikoima on laaja – tarjolla on kaikkea popista ja rockista metalliin, kansanmusiikkiin, jazziin ja klassiseen.

Lisätäkynä tämän vuoden Tallinn Music Weekin aikaan järjestetään ravintolafestivaali, jossa paikalliset ravintolat tarjoavat maistelumenuita.

Vuosi vuodelta kasvanut Tallinn Music Week järjestetään nyt viidettä kertaa. Tapahtuman festaripasseja voi ostaa Tiketistä.

Soundi teki vuosi sitten katsauksen Viron nykyiseen musiikkiskeneen, juttu ja Tallinnan keskustan kartta klubivinkkeineen löytyy Soundista 04/2012. Koostimme myös esimerkkejä maan todella laadukkaasta musiikkitarjonnasta.

Lisätietoja: Tallinn Music Weekin kotisivut

 

Lisää luettavaa