Megadeth-pomo laittoi yhtyeensä kitaristit paremmuusjärjestykseen – ykkössijan haltija herättänee keskustelua yhtyeen fanien keskuudessa

Dave Mustaine laittoi kitaristinsa järjestykseen.
12.7.2017 13:13

Megadethin ainoa vakituinen jäsen, yhtyeen perustaja ja primus motor Dave Mustaine on vuosikymmenten varrella työskennellyt lukuisten lahjakkaiden soittoniekkojen kanssa, mutta vaikka basson varressa ja rumpupatteriston takana onkin nähty ja kuultu parhaimmilaan monenmoista taituria, yhtyeen kitaristit ovat aina olleet suuren yleisön erityisen mielenkiinnon kohteena. Kaikillahan on kuitenkin oma mielipiteensä ”parhaasta” Megadeth-kepittäjästä ja näistä väännetäänkin ympäri nettifoorumeita sellaisella antaumuksella, että oksat pois.

Toisaalta, kenelläpä olisikaan asiaan kiinnostavampi mielipide, kuin nokkamiehellä itsellään? Tätä ei onneksi tarvitse enää sen suuremmin arvuutella, sillä Mustaine laittoi orkesterin riveissä soittaneet kitarasankarit siististi paremmusjärjestykseen huhtikuussa julkaisemassaan twiitissä, joka on nyt lähtenyt kiertämään ympäri maailman musiikkimedioita.

Tältähän se miehen listaus sitten näytti:

  1. Kiko Loureiro
  2. Marty Friedman
  3. Glen Drover
  4. Chris Poland
  5. Al Pitrelli
  6. Mike Albert
  7. Chris Broderick
  8. Jeff Young

Lisää luettavaa