Megadethin Dave Mustainelta satelee jälleen kehuja Teemu Mäntysaarelle – ”Hän on kitaristina kuin hullu tiedemies”

Mustaine tuntuu olevan erityisen tyytyväinen bändin nykykokoonpanoon.
1.5.2024 08:57

Sen jälkeen, kun Dave Mustaine perusti thrash metal -legenda Megadethin vuonna 1983, on muu miehistö Mustainen ympärillä vaihtunut monen monituiseen otteeseen. Mutta Mustainen tuoreen Instagram-päivityksen perusteella yhtyeen nykyinen kokoonpano – johon kuuluvat miehen itsensä lisäksi rumpali Dirk Verbeuren, pitkän tauon jälkeen bändiin takaisin liittynyt basisti James LoMenzo sekä viime syksynä riveihin pestattu kitaristi Teemu Mäntysaari – saattaa pysyä kuvioissa tavallista pidempään, sen verran kovasti Mustaine nimittäin kumppaneitaan ylistää.

”Meistä neljästä on tullut todella hyviä ystäviä ja ajamme Megadethia eteenpäin yhdessä. Dirk on uskomaton rumpali ja mietin usein olevani todella onnekas saadessani soittaa hänen kanssaan. Hän on uskomaton, nöyrä mies, jolta olen oppinut paljon. James on ollut meidän ankkurimme ja mentorini laulamisen suhteen. Hän on murhaava basisti, joka laulaa niin varmasti, että otan mielelläni häneltä vastaan neuvoja ja kritiikkiä siinä asiassa”, Mustaine kirjoittaa suunnaten katseensa seuraavaksi suomalaiskitaristiin.

”En voi kehua Teemua tarpeeksi – eikä minun tarvitsekaan, koska olette varmasti jo itse nähneet videoita meistä yhdessä. Hän on kitaristina kuin hullu tiedemies, joka soittaa kaikkien bändin aikaisempien kitaristien osat vaivattomasti, taidokkaasti ja samalla edeltäjiään kunnioittaen.”

Megadeth aloitta kesän Euroopan-kiertueensa 5. kesäkuuta Sweden Rockista. Suomeen saakka ei bändi valitettavasti tällä kierroksella saavu, mutta Ruotsin lisäksi yhtye pistäytyy muun muassa Puolassa, Unkarissa, Belgiassa ja Saksassa.

Lisää luettavaa