Metallijumala Panteraa fiilistelemässä – Rob Halford jakoi lavan reunasta kuvatun videopätkän somessa

Panteran uusi tuleminen saa Halfordilta hyväksyvää nyökyntää.
27.12.2022 16:49

Pantera teki parin vuosikymmenen tauon jälkeen paluun keikkalavoille Phil Anselmon, Rex Brownin sekä edesmenneiden Abbottin veljesten korvaajiksi pestattujen Charlie Benanten ja Zakk Wylden toimesta. Yhtye teki loppuvuodesta puolisen tusinaa festariesiintymistä Etelä-Amerikassa ja lähtee loppukeväästä kiertämään Eurooppaa. Euroopan-kiertueeseen kuuluu muun muassa esiintyminen Hyvinkään Rockfestissä kesäkuun alussa.

Panteran uusi tuleminen on saanut pääosin innostuneen ja hyväksyvän vastaanoton, mutta myös kritiikkiä ja paheksuntaa osakseen. Yksi varsin nimekäs ja kunnioitettu tukija uudella tulemisella ainakin on, nimittäin itse Judas Priest -keulahahmo Rob Halford. Tästä osoituksena Halford jakoi Instagram-sivullaan videon, jossa metallijumala fiilistelee Panteraa lavan sivustalla näiden esittäessä 5 Minutes Alone -kappaletta. Selfienä kuvatulla videolla näkyy, miten Halford nyökyttää päätään hyväksyvästi musiikin tahdissa. Katso video artikkelin lopusta.

Yhtyeen suureksi faniksi tunnustautuva Halford puhui Panterasta positiiviseen ja ylistävään sävyyn jo marraskuussa Loudwirelle antamassaan haastattelussa, jossa tämä totesi, ettei malta odottaa näkevänsä yhtyeen tositoimissa.

”Mielestäni tämä pitää tehdä, koska sillä on parantava voima. Olen lukenut joitain vähätteleviä kommentteja, mutta tässä ei ole kyse menneiden kaivelemisesta. He tekevät meille faneille valtavan palveluksen ja antavat parantavaa voimaa. Ja saavat myös uusia faneja kiinnostumaan bändistä – noilla keikoilla tulee olemaan ihmisiä, jotka ovat ehkä kuulleet legendoja, mutta pääsevät nyt kokemaan sen itse, mikä saa heidät ryntäämään suoraan levyjen, paitojen ja kaiken sellaisen äärelle”, Halford hehkuttaa.

”Meidän täytyy pitää metallimusiikki elossa kaikin tavoin. On sensaatiomaista, että bändi tuodaan keskuuteemme taas tällä tavalla.

Lisää luettavaa