Nyt se on varmaa: rivinsä uudelleen kasannut Pantera saapuu ensi kesänä Suomeen!

Kevin Nixon / Future / Shutterstock / AOP

Tätä tietoa on moni varmasti odottanut kuukausitolkulla. Siitä lähtien, kun maailmalta alkoi kuulua uutisia Panteran musiikillista perintöä juhlistavasta kiertueesta, on Suomessa pohdittu, mahtaisiko tämä rundi ulottua tänne Pohjois-Eurooppaan saakka. Keikkakuumetta nostattivat entisestään tiedot siitä, että Pantera on kiinnitetty isoille festareille Norjaan, Ruotsiin ja Tanskaan, ja nyt on sitten varmistunut, että Suomi on todella joukon jatkona. Mainio juttu!

Phil Anselmon, Rex Brownin, Zakk Wylden ja Charlie Benanten muodostama Pantera-ryhmittymä saapuu nimittäin kesäkuussa Hyvinkään Rockfestiin. Orkesteri nähdään 8.–10. kesäkuuta järjestettävän festivaalin torstaipäivän pääesiintyjänä. Eikä yhtye ole ainoa uusi kiinnitys: myös Rancid, Sick of It All ja Testament saapuvat Hyvinkään lentokentän kokoontumisajoihin. Vanhastaan tapahtumaan ovat varmistuneet muun muassa Mötley Crüe, Def Leppard, Ville Valo, Monster Magnet, Stam1na ja Beast in Black, eli varsin tanakka paketti alkaa olla jo kasassa!

Rockfestin pääsyliput ovat maksavat 129–209 euroa. Ennakkomyynnin hoitavat Tiketti ja Lippupiste. Soundi on Rockfestin virallinen yhteistyökumppani.