Michael Jacksonin tytär puolustaa isäänsä kohun keskellä – viestien sävy ihmetyttää

11.3.2019 08:37

Michael Jacksonin tytär Paris on kommentoinut Twitter-tilillään isänsä ympärillä vellovaa kohua. Tuore Leaving Neverland -dokumenttielokuva on nostanut edesmenneeseen poptähteen liitetyt hyväksikäyttöepäilyt jälleen pinnalle, ja mediassa on näkynyt runsaasti kiistelyä siitä, ovatko syytökset totta vai eivät.

Consequence of Sound uutisoi Paris Jacksonin tuoreista Twitter-viesteistä, joissa Jackson puolustaa isäänsä. Viestien sisältö ja sävy kuitenkin herättävät ihmetystä – Jackson-dokumentin tarinat ovat sanalla sanottuna kuvottavaa kuultavaa, mutta Paris kuittaa asian kepeän oloisesti.

Y’all take my life more seriously than I do. Calm yo tittaaaaysss”, Paris Jackson viestittää ja suomennettuna tuo kuulunee kutakuinkin, että ”ottakaas iisisti vaan”.

Jatkoviestissään Paris vähän tasoitteli kepeän heittonsa aiheuttamaa närää tähdentämällä, ettei halunnut loukata ketään, mutta jatkossakin näyttelijä–malli kehottaa ihmisiä mieluummin pössyttelemään kuin vaivaamaan päätään moisilla raiskaussyytteillä.

”Poltelkaa pilveä ja ajatelkaa suurempaa kuvaa. Ottakaa iisisti, kamut”, kuuluu suomennettu versio Parisin ajatuksista.

Kun eräs Michaelin fani huomautti, että Jacksonin tuotantoa on jo asetettu pannaan useilla radiokanavilla kohun vuoksi – eli kuviossa alkavat olla suuret panokset pelissä – Paris vakuutti uskovansa, etteivät mitkään boikotit pysty naarmuttamaan hänen isänsä mainetta.

”Ne tekevät niin kaikille, joilla on hyvä sydän ja jotka haluavat jättää jälkensä maailmaan, mutta luuletko tosiaan, että on mahdollista loata hänen nimensä? Luuletko tosissasi, että heillä on edes mahdollisuuksia? Ota rennosti ja ole rauhassa”, Paris kirjoittaa.

No, saapa nähdä. Esimerkiksi Simpsonien tuotantoryhmä ei ottanut syytöksiä ihan yhtä tyynesti: 1990-luvulla julkaistu Michael Jackson -jakso hyllytettiin hyväksikäyttökohun vuoksi kaikista suoratoistopalveluista.

Lisää luettavaa