Mihin Evanescencen singlebiisiin Amy Lee on jo tympääntynyt? ”Olen kasvanut siitä ulos”

17.11.2023 12:42

Evanescencen Fallen-debyyttilevy täyttää 20 vuotta. Amy Lee vieraili hiljattain Kerrangin haastateltavana kertomassa, mitä mieltä laulaja on nykyään Bring Me Back to Lifen ja Going Underin kaltaisista hittibiiseistä, jotka nostivan Evanescencen kansainväliseen suursuosioon. Voittopuolisesti artisti tuntuu pitävän levystä edelleen, mutta yksi poikkeuskin löytyy: albumin neljäs singlelohkaisu Everybody’s Fool ei saa Leetä enää innostumaan.

”En vihaa mitään julkaisemaani kappaletta, mutta olenko kasvanut siitä biisistä jo ulos? Kyllä vähäsen. En vain pidä siitä, miltä sen sanoitukset kuulostavat, kun ne lukee ääneen”, Amy sanoo.

”Puhuin siinä lukioajoista ja nuoremmista siskoistani. Olin teini-ikäinen ja sisareni olivat vielä nuorempia, ja nämä pikkutytöt, joita rakastin niin paljon, olivat aloittaneet poikabändivaiheensa. Olin että ’hei tyypit, tuo ei ole siistiä, ei pidä katsoa pelkkää ulkokuorta, pitää katsoa sydämeen’. Everybody’s Fool sai alkunsa siitä, kun katsoin siskojani ja mietin, että miksi he ihailivat jotain niin feikkiä ja blaa blaa blaa. En pidä siitä, miten se ajatus on muotoiltu.”

Eipä siis ihme, ettei tätä kappaletta ole ainakaan orkesterin viimeaikaisilla keikoilla soitettu. Kuuntele biisi tuosta alempaa, mikäli kaipaat muistinvirkistystä.

Lisää luettavaa