Millaiset ovat entisten Nightwish-jäsenten välit tätä nykyä? – Tarja Turunen kommentoi aihetta australialaislehdelle

Tarja Turunen.
Tim Tronckoe

Vuonna 2005 Nightwishistä lähtöpassit saanut, ja sittemmin soolourallaan suosiota Euroopassa niittänyt Tarja Turunen on kertoillut kuulumisiaan Australialaiselle Heavy-lehdelle.Väleistään entisiin Nightwish-tovereihinsa Turunen kertoo haastattelun tuoksinassa seuraavaa:

”Menneet ovat menneitä. Jaoin lavan Nightwishin laulaja-basisti Marcon [Hietala], kanssa viime vuonna. En ollut nähnyt häntä kahteentoista vuoteen, mutta esiinnyimme samalla keikalla Suomessa, Raskasta Joulua -nimisellä heavy metal -joulukonserttikiertueella. Menin sinne yhden sooloesiintyjän jälkeen ja lauloin hänen kanssaan muutaman kappaleen. Se oli oikeastaan todella kiva tapaaminen. Tuntui hyvältä kun halasimme lavalla ja yleisössä silmäkulmat kostuivat. Se oli meille hieno juttu. Heillä on omat elämänsä, minulla omani ja kaikki on hyvin. Aika parantaa haavat. Olemmehan kaikki lisäksi aikuisia. Sinun tulee elää omaa elämääsi. Sinulla on niitä vain yksi. Niin se vain menee.”

Tuoreesta Act II -albumista puhuessaan Turunen heittää hehkutusvaiheen silmään. ”Olen erittäin tyytyväinen. Vaikka kyseessä onkin live-albumi ja ihmiset joskus ajattelevat etteivät artistit työstä paljoakaan live-levyjään, minä todella uurastin tämän parissa. Se vei kuukausia ja taas kuukausia, mutta olen siihen todella tyytyväinen ja pidän sitä erittäin tärkeänä osoituksena siitä, missä minä tällä hetkellä menen artistina. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.”

Voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Listen to ”TARJA Acts Up” on Spreaker.

Act II ilmestyi heinäkuun 27. päivä ja on ostettavissa niin cd-, lp-, dvd- kuin blu-ray-muodossakin.