Miltei 50 vuotta tien päällä kiertänyt Ozzy Osbourne paljastaa muistettavimman omassa konsertissaan näkemänsä tapauksen

Bob Daisley, Ozzy ja Randy Rhoads 80-luvun alussa.

Viimeiselle suurelle maailmankiertueelleen, 90-luvun alun ”jäähyväiskiertue” No More Tours -kiertueelle nimellään naljailevalle No More Tours 2:lle valmistautuva Ozzy Osbourne on luultavasti nähnyt, ellei jopa tehnytkin, kaiken nähtävissä ja tehtävissä olevan. Lähemmäs puoli vuosisataa ympäri maailmaa reissatessa ja lukemattomia backstageja kolutessa se ei olekaan mikään ihme, mutta mikä miehen omissa konserteissaan näkemistä tapauksista mahtaa olla se kaikkein muistettavin? Tätä Rolling Stone tiedusteli Pimeyden prinssiltä tämän kanssa hiljattain jutusteltuaan.

”Kerran eräällä keikalla näin joukon ihmisiä, jotka eivät liikkuneet rock ’n’ rollin tahtiin – ja mikäli joku yleisössä ei liiku ja osallistu, omistan koko shown tälle henkilölle ja alan heitellä sankotolkulla vettä näiden ihmisten päälle”, Osbourne aloitti muistelonsa. ”Sitten joku kertoi minulle, että syy heidän passiivisuuteensa oli se, että he ovat kuuroja. Tunsin itseni silloin melkoiseksi idiootiksi roiskiessani heidän päälleen vettä. He vain seisoivat siellä. Miksi kuuro henkilö haluaisi rock-konserttiin? En oikein ymmärtänyt sitä. Minulle kuitenkin kerrottiin, että he tuntevat rytmin. Se oli hyvin kiinnostavaa.”

Haastattelijan kommentoidessa, että tokihan miehen uralla on täytynyt hullumpiankin juttuja tapahtua, Ozzy lisäsi: ”Luultavasti joku pidätetään jokaisessa konsertissa. Mutta minä kapuan lavalle tarjotakseni heille parhaan illan kuin vain suinkin kykenen.”