Mitä kuuluu Bill Wardille nykyään? Black Sabbathin alkuperäinen rumpali antoi päivityksen tilanteestaan

Uutta musiikkia pukkaa!

Day of Errors.

Bill Ward nähdään pian tien päällä, ja uutta musiikkiakin on luvassa. Ward kertoi suunnitelmistaan radio-ohjelmassaan viikonloppuna, ja vaikka herraa ei Black Sabbathin viimeisellä kiertueella nähty, muuten Ward pysyy kiireisenä.

Ward puuhailee nykyään perustamansa Day of Errors -yhtyeen parissa, ja kokoonpano lähtee joulukuussa kiertämään Yhdysvaltoja. Kiertuekalenterissa on seitsemän keikkaa, eikä siinä vielä kaikki: bändi aikoo myös julkaista musiikkia vielä ennen tulevaa rundia.

”Olemme todella innoissamme tästä bändistä. Siitä tulee hauskaa. Meidän täytyy päästä oikomaan jalkojamme. Olemme myös tehneet äänityksiä. Itse asiassa lähdin juuri eilen studiosta, ja meillä on joitain biisejä, jotka aiomme saada myyntiin marraskuussa tai joulukuussa”, Ward sanoo.

”Olen kuntoillut muutaman kuukauden ajan ollakseni kondiksessa. Voin siis aika hyvin.”

Päihdeongelmista pitkään kärsineen ja vanhemmiten raitistuneen Wardin soittokyvystä on kuiskittu monenlaista tietoa. Joidenkin tietojen mukaan häntä ei nähty Sabbathin jäähyväiskiertueella, koska muu yhtye halusi kiinnittää hänen lisäkseen vararumpalin, joka olisi ottanut ohjat, mikäli Ward olisi voinut huonosti. Tämä ei ollut Wardin mieleen.

Day of Errorsissa soittavat Wardin lisäksi Joe Amodea ja Jason Bragg. Lisätietoja orkesterista löytyy sen Facebook-sivuilta.