Mitä Oasis vihjailee? Brittipop-suuruuden tuore video käynnisti spekulaatiot

21.5.2024 14:23

Oasis on julkaissut sosiaalisen median kanavillaan mystisen videon.

Pätkässä nähdään ilmakuvaa idyllisestä rantametsästä ilman minkäänlaisia kommentteja. Useat seuraajat ovat tunnistaneet kuvissa näkyvän tönön Cornwallissa sijaitsevaksi Sawmills Studioksi, missä Oasis äänitti merkittävän osan vuonna 1994 julkaistusta Definitely Maybe -debyytistä. Koska kyseisen levyn julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta, voisi tuore päivitys liittyä jonkinlaisiin tuleviin juhlallisuuksiin.

Liam Gallagher on osaltaan suuntaamassa kesällä Definitely Maybeen keskittyvälle kiertueelle Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Noel Gallagher puolestaan paketoi High Flying Birds -yhtyeineen viimeisimmän kiertueensa maaliskuussa.

Tiiseri on kirvoittanut toiveikkaimmilta myös reunion-toiveita. ”Nytkö se viimein tapahtuu”, tuntuisi tiivistävän monen tunnelmat päivityksen kommenttikentässä.

Toisaalta yhdestä lyhyestä videopätkästä ei kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, sillä kuten joku varsin osuvasti kirjoittaa, ”tämä on yhtä kryptistä kuin Gallagherien suhde.”

Alla yhtyeen päivitys.

Lisää luettavaa