Mitä teki Alice in Chains -kitaristi, jolla oli ongelmia kalkkarokäärmeen kanssa? – No soitti tietenkin Slashille

Kuvan käärme ei liity tapaukseen.
All Canada Photos/Alamy/AOP

Käärme pääsi lopulta onnellisesti takaisin luontoon.

Alice in Chains -kitaristilla oli hiljattain ongelmia mailleen eksyneen kalkkarokäärmeen kanssa. Komean karanteeniparran kasvattanut Jerry Cantrell kertoi käärmevälikohtauksesta Instagram-sivuillaan, jossa tämä julkaisi videomateriaalia kyseisestä matelijasta.

”Onpas se iso kaveri. Sillä on ainakin seitsemän rengasta, joten en aio alkaa ryttyilemään tälle tyypille”, Cantrell selostaa ensimmäisellä videollaan.

Cantrell päätti soittaa ensimmäisenä tietenkin hyvälle ystävälleen, Guns N’ Roses -kitaristi Slashille – joka on omistanut ja kasvattanut lukuisia käärmeitä jo nuoresta pojasta saakka – ja kysyi tältä neuvoja, miten kutsumattomasta vieraasta pääsisi eroon. Slash auttoi toveria hädässä ja kutsui paikalle tuttavansa Ianin, joka työskentelee Los Angelesin eläintarhassa. Kitaristi myös kuvasi, miten Ian nappasi luikertelijan tynnyriin. Käärme pääsi näin onnellisesti takaisin luontoon.

”Mahtavaa, että Ian pystyi olemaan avuksi. Jerry, hienoa, että soitin minulle ja käärme jatkaa elämäänsä vielä huomennakin”, Slash kommentoi myöhemmin Cantrellin Instagram-julkaisuihin.