Mitähän Slipknot-johtaja Corey Taylor nyt meinaa? Miehen Twitter-tili on koristeltu suomalaisittain huomionarvoisin tekstein

26.10.2016 09:33

Slipknotin ja Stone Sourin keulakuva Corey Taylor tykittelee nyt Twitterissä sillä tavalla, että suomalaiset kohottelevat kulmiaan: Taylor on vaihtanyt Twitter-tilinsä nimeksi ”69 EYES FUCKIN RULE”. Mitähän nyt taas?

Ilmeisesti Taylor on sitten mennyt Bam Margeran tietä ja innostunut suomalaisista goottirokkareista? Vai onko tämä joku toisenlainen inside-viesti, jonka Taylorin fanikunta paremmin ymmärtää? Soundin verkkotoimitus ei nyt ainakaan keksi tarkempia kaksoismerkityksiä, eikä aiheen googlaus tuonut esille ihmeempiä Taylorin lausuntoja suomalaisbändin ihmeellisyydestä.

Kaikenlaista! Jos 69 Eyes -tekniset asiat muuten kiinnostavat, Jyrki 69 on listannut Classic Rockin sivuilla mielestään kovimmat goottirock-anthemit. Soundin verkkotuottaja nyökyttelee hyväksyvästi usean valinnan kohdalla. Fields of the Nephilim hallitsee.

EDIT: Kyllä se Corey näyttää Öögista ihan vilpittömästi tykkäävän, kun tällaisen viestinkin kirjoitti. Kiitokset tarkkaavaiselle lukijalle huomiosta!

Lisää luettavaa