Miten Slipknot päätyi juuri Eloy Casagrandeen? Jim Root kertoo, miten bändi löysi uuden rumpalinsa

13.5.2024 10:36

Slipknotin kitaristi Jim Root vieraili hiljattain Tone-Talk-podcastin haastateltavana, ja kuinka ollakaan, puheenaiheeksi nousi yhtyeen uusi rumpali Eloy Casagrande. Tämä entinen Sepultura-kannuttaja nimettiin huhtikuussa virallisesti Slipknotin täysmittaiseksi jäseneksi, ja mitä ilmeisimmin kaveri on tehnyt naamiobändiin suuren vaikutuksen: Rootin mukaan yhtye ei edes harkinnut ketään muuta uudeksi rumpaliksi.

”Emme kokeilleet ketään toista. Eloy itse asiassa otti itse meihin yhteyttä, kertoi haluavansa mukaan ja lähetti soittovideoita. Ymmärtääkseni hän ja basistimme Alessandro Ventruellla tuntevat toisensa vanhastaan. Heillä on yhteisiä ystäviä”, Root kertoo ja jatkaa:

”Eloy todella kunnioittaa Joey Jordisonin perintöä, Joeylla oli suuri vaikutus hänen soittoonsa. Ja hän on niin nöyrä. Hänestä näkee, että hän elää ja hengittää rummutusta. Kun seuraan hänen intohimoista lähestymistapaansa, omakin soittoinnostukseni syttyy uudelleen.”

Root kertoo Slipknotin saaneen Brasiliasta valtavasti innostunutta palautetta siitä, että yhtyeessä on nykyään brasilialainen jäsen. Ilmeisesti sikäläiset eivät sitten hermostuneet, kun Casagrande jätti Sepulturan äkisti taakseen.

”Hän sopii todella hyvin joukkoon”, Root sanoo. ”Olemme onnekkaita, että saimme hänet.”

Lisää luettavaa