Mokoma aloittaa livestriimien sarjan – Ensimmäisellä etäkeikalla kuullaan klassikkolevy kokonaisuudessaan

Luvassa soittoa, karjalaista älämölöä sekä tarinoita albumin takaa.
21.10.2020 10:22

Kotimainen metallisuuruus Mokoma on pystyttänyt treenikämpälleen oman striimistudion, jonka uumenista yhtyeen on tarkoitus soittaa useampi livekeikka tulevina kuukausina. Etäkeikat toimivat paitsi oikeiden keikkojen laihana korvikkeena näin korona-aikaan, mutta yhtyeellä on myös pitemmän tähtäimen suunnitelmia.

”Meillä on ajatuksena kehittää näistä ihan oma juttunsa, jota voisi jatkaa pitkälle tulevaisuuteen”, Mokoman toinen kitaristi ja bändin oman levy-yhtiön Sakara Recordsin toimitusjohtaja Tuomo Saikkonen visioi.

Ensimmäinen lähetys nähdään pyhäinpäivän aattona 30.10., jolloin yhtye soittaa Kuoleman laulukunnaat -albuminsa (2006) kokonaisuudessaan.

Kuoleman laulukunnaat lienee eräs rakastetuimmista levyistämme, jonka raa’an energian äärelle myös tekijän on aina innostava palata. Tuotantoon haettiin aikanaan treenikämppäsoundia, joten autenttinen kokemus on rakenteilla.”

Katseluoikeudet keikalle myy Levykauppa Äx. Hintaa lipulla on 9,99 euroa. Keikka myös tallennetaan ja jää katsottavaksi 6. marraskuuta saakka.

Lisää luettavaa