Mokoman tulevan levyn nimi ja kansikuva julki, tuottajana varsin kiinnostava tekijämies

27.11.2023 10:14

Mokoma julkaisee 12. albuminsa 8. maaliskuuta 2024. Tulevan levyn nimi on Myrsky, ja sen on tuottanut tämän vuoden Emma-gaalassa Vuoden tuottajaksi ja musiikintekijäksi nimetty Jonas Olsson. Kiinnostava yhdistelmä, siis – Olsson on toki tuottanut Blind Channelin ja Poisonblackin kaltaisia rockbändejä, mutta erityisesti hänet muistetaan Robinin, Bessin ja Kuumaa-yhtyeen julkaisemista pophiteistä.

”Suomessa ei ole liikaa artisteja, jotka voisivat sanoa tehneensä 12 albumia. Sovitimme näitä fyysisestikin varsin vaativia kappaleita treenikämpällä ja ihmettelimme, kuinka meillä vieläkin voi olla näin paljon vitutusta ja tunteenpaloa jäljellä. Alkoi käydä ilmeiseksi, että tämä albumi ei tule tekijäkaartillemme olemaan mikään ohimenevä puhuri, vaan tuntuvasti raivoisampi ilmiö. Suoranainen myrsky”, Marko Annala kirjoittaa tiedotteessa.

Levyn nimen ja kansikuvan (katso alempaa) lisäksi julkistettiin kevään kiertuepäivät. Kahdeksan keikkaa on luvassa, ja Helsinki–Seinäjoki-akselilla mennään. Katso keikkalista alta:
15.3. Helsinki, Tavastia
22.3. Tampere, Pakkahuone
23.3. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
5.4. Turku, Apollo Live Club
12.4. Lahti, Finlandia-klubi
13.4. Kuopio, Sawohouse
19.4. Jyväskylä, Lutakko
20.4. Jyväskylä, Lutakko

Lisää luettavaa