Moon Shot julkaisi ensimmäisen singlensä – Tältä Disco Ensemble-, Lapko- ja Children Of Bodom -miehet kuulostavat yhdessä

Big Bang on kappale suurista asioista.
13.11.2020 10:48

Viime tammikuussa astui julkisuuteen uusi yhtye Moon Shot, jonka kokoonpano koostuu varsin tutuista hahmoista. Mukana ovat Lapkon Ville Malja, Disco Ensemblestä tutut Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila sekä Children Of Bodomin basistina tunnettu Henkka Seppälä.

Jo vuonna 2018 alkukipinän saanut yhtye on tänään julkaissut viimein ensimmäisen singlensä. Kappale tottelee nimeä Big Bang ja sen videon voit katsoa tuosta yläpuolelta. Esikoispitkäsoitto ilmestyy joskus vuoden 2021 aikana.

Big Bang on kappale suurista asioista. Onnellisista ja joskus traagisistakin uusista aluista. Sekä titteliään, että alkuiskujaan myöten sopivampaa syntymää tämä bändi ei olisi voinut saada. Myös debyyttialbumi on valmis ja bändin taustajoukoiksi on valikoitunut alan globaaleista huippuammattilaisista koostuva jengi. Mieletön fiilis, mutta samalla vetää nöyräksi”, yhtye toteaa kollektiivisesti

”Tuntuu uskomattomalta, kun palaan hetkeen 2018 talvella, jolloin pyörittelin ajatusta uudesta bändistä. Nyt se on totta. Matka tähän pisteeseen on ollut pitkä ja työntäyteinen. Kaikki on luotu tyhjästä pala palalta huolella rakentaen”, kommentoi Ylikoski.

”Moon Shot on ihme. Toinen mahdollisuus, joka vaan tapahtui. Bändin kesken soittajien välillä vallitsee syvä arvostus ja kaiken tekemisen keskiössä on musiikki. Alisteisena sille tulevat visuaalisuus, tarina ja muu positiivinen kohina. Vieläkin pitää aika ajoin nipistellä itseään, että voihan veljet, tää oikeesti tapahtuu. Että, huh huh, ku tulee hyvää musaa!” komppaa Malja.

Lisää luettavaa