Morrissey peruutti loput Yhdysvaltain-keikkansa – syynä rahojen loppuminen ja manageriportaan katoamistemppu

Morrissey tiedotti tänään True to You -fanisivujensa välityksellä, että miehen aiemmin myöhäisemmäksi siirretyt viimeiset kuusi Yhdysvaltain kiertueen keikkaa on nyt kokonaan peruttu. Mies syyttää tilanteesta turneen talouspuolen hoidosta vastannutta 360 Management -yhtiötä, joka laulajan mukaan haihtui kuvioista heti ongelmien ilmettyä.

”Elokuisen Bergenin-keikkamme jälkeen kiertueen rahoitus on ollut yksinoikeudella Willoughby Avenuelta West Hollywoodista käsin toimivan 360 Managementin käsissä”, mies kirjoittaa. ”Jokainen keikka tuotti tarpeeksi sen kulujen kattamiseksi. Kun Gustavo sairastui ennen Boulderin konserttia, 360 Management ilmoitti kaikkien varojen yhtäkkiä huvenneen. Rahaa ei ollut ilmeisesti jäljellä enää edes siirtymiseen seuraavaan keikkakaupunkiin ja 360 Management liukeni yhtä nopeasti kuin oli mukaan ilmestynytkin.”

Morrissey kiittelee tekstissään vuolaasti lojaaleja fanejaan, nostaen esiin 15 erityisesti arvostamaansa yleisöä kuluneen vuoden varrelta. Sangen ilahduttavasti Helsinki löytyy tämän listan sijalta 7, juuri ennen miehen ainokaista Englannin-konserttia Manchesterissa.

Voit lukea Morrisseyn tiedoksiannon kokonaisuudessaan täältä.