Morrissey taas hämmingin keskipisteessä – väittää Los Angelesin lentokentän virkailijoiden varastaneen häneltä 150 dollaria

6.8.2016 13:51

Morrisseyn suhdetta kansainvälisiin lentokenttiin voisi kutsua vähintäänkin ongelmalliseksi. Viime vuonna mies joutui omien sanojensa mukaan seksuaalisen ahdistelun uhriksi San Franciscossa ja tällä kertaa herralta varastettiin Los Angelesin kansainvälisellä lentoasemalla reilut sata dollaria – vieläpä viranomaisten toimesta.

– LAX:issa selliin joutuminen ei vaadi paljoa. Huomaat maahantuloviranomaisten komentavan sinua ”seisomaan siinä”, jolla he testaavat oletko tottelevaista tyyppiä. Jos sanot ei – kuten minä tein – ja kerroin vielä lisäksi olevani aivan tyytyväinen siinä missä olen, he heittävät sinut kolmeksi tunniksi selliin, koska et näyttänyt tarpeeksi pelkääväsi heitä. He kävivät läpi tavarani ja ottivat 150 dollaria lompakostani. He pitivät rahat ja sanoivat ”näin paljon ’ei’ tuli sinulle maksamaan”, mikä oli tietenkin täysin laitonta. He kuitenkin voivat toimia juuri niin laittomasti kuin haluavat.

– Kun saavuin Sydneyyn viime vuonna, passintarkastaja yritti parhaansa mukaan loukata minua saadakseen selkkauksen aikaiseksi. En lähtenyt mukaan hänen pelleilyynsä, joten virkailija vain heitti passini takaisin minulle ja katsoi vihaisena muualle. Ajattelin, että ”vau, tervetuloa Australiaan!” He käyttävät ISIS:iä tekosyynä alistaa kaikkia ja nauttivat siitä suuresti.

Lisää luettavaa