Mötley Crüe -kitaristi tulevasta soololevystään: ”Tulen varmasti karkottamaan osan faneista”

Mick Mars sanoo fanien pettyvän, mikäli he odottavat levyn kuulostavan vanhalta bändiltään.
6.9.2018 11:06

Kitaroiden kieliä valmistava Ernie Ball haastatteli String Theory -videosarjaansa varten Mötley Crüe -kitaristi Mick Marsia, joka puhui esikuvistaan ja vaikuttajistaan sekä omasta luovasta prosessistaan. Hän puhui myös työn alla olevasta soololevystään ja arveli Mötley Crüe -soundia odottavien fanien todennäköisesti pettyvän lopputulokseen.

”Levy antaa minulle avaimet oveen, joka minun täytyy avata. Tulen varmasti karkottamaan osan faneista, koska se ei kuulosta yhtään entiseltä bändiltäni. Jos se pärjää hyvin, tiedän voivani mennä yhä pidemmälle ja pidemmälle. Haluan kehittyä ja mennä eteenpäin. Siinä vaiheessa kun et enää opi uutta, voit yhtä hyvin laittaa kitaran syrjään”, Mars tuumaa.

”Pyrin aina ajattelemaan hieman laatikon ulkopuolelta. Monesti bändit soittavat vain 4/4-tahtilajissa, mutta kun kuuntelee vaikka Beatlesia, he voivat yhtäkkiä vaihtaa valssiksi ja sitten takaisin neljäsosiin. Sellaisesta pidän. En tietenkään ole keksimässä pyörää uudelleen, mutta toivottavasti saan ihmiset havahtumaan, että ’Tässä on jotain erilaista muuhun kuulemaani verrattuna’.”

Lisää luettavaa