Mötley Crüe kommentoi Mick Marsin päätöstä jäädä pois kiertueelta – Vahvisti samalla korvaavan kitaristin

Netissä velloneet huhut pitivät tällä kertaa kutinsa.
28.10.2022 07:53
Mötley Crüe The Dirt -elokuvan ensi-illassa. Vasemmalta oikealle: Nikki Sixx, Vinec Neil, Mick Mars ja Tommy Lee.
Elizabeth Goodenough / Everett Collection / All Over Press

Mötley Crüe -kitaristi Mick Mars ilmoitti eilen jäävänsä terveysongelmiensa vuoksi lopettavansa keikkailut kokonaan. Vuosikymmenet selkärankareumasta kärsinyt kitaristi ei siis lähde bändin mukaan ensi vuoden Euroopan-kiertueelle, jonka tiimoilta yhtye esiintyy muun muassa Hyvinkään Rockfestissä.

Nyt bändi on julkaissut omissa some-kanavissaan oman tiedotteensa, jossa nämä kommentoivat Marsin päätöstä vetäytyä pois keikkalavoilta. Samalla yhtye paljasti, että Marsin korvaajaksi bändin tulevalle kiertueelle lähtee juuri se kitaristi, ketä netissä pyörineissä huhuissa kovimmin veikattiinkin.

”Muutos ei ole koskaan helppoa, mutta kunnioitamme Mickin päätöstä jäädä eläkkeelle terveysongelmien vuoksi. Olemme vuosikymmenet seuranneet hänen kamppailuaan selkärankareuman kanssa ja hän on aina selvinnyt sen kanssa rohkeasti ja ylväästi. Se että pystyy sanomaan ’Tämä saa riittää’ on kaikkein korkein rohkeuden osoitus”, basisti Nikki Sixxin, rumpali Tommy Leen ja laulaja Vince Neilin allekirjoittamassa tiedotteessa todetaan.

”Mickin kenkien täyttämiseen vaaditaan ehdottoman mahtava muusikko, joten olemme kiitollisia että hyvä ystävämme John 5 on suostunut liittymään remmiin ja auttamaan meitä jatkamaan.”

John 5, oikealta nimeltään John Lowery on soittanut urallaan muun muassa David Lee Rothin, Marilyn Mansonin sekä viimeisimpänä Rob Zombien yhtyeissä.

”Minulle on suuri kunnia jatkaa Mickin perintöä ja odotan innolla, että pääsen soittamaan näitä kappaleita”, John 5 kommentoi lyhyesti tulevaa pestiään.

Lisää luettavaa