Mötley Crüe: Kriisi vai uran huipentuma?

Joko kalifornialaislegenda Mötley Crüe päätti joulun alla toteuttaa totaalisen median haltuunoton tai sitten yhtyeen jäsenet eivät liiemmin kommunikoi keskenään. Vai mitä pitäisi päätellä seuraavasta?

Ensin laulaja Vince Neil kertoi Las Vegas Sun -lehdelle "miettivänsä vakavasti" omaa jatkoaa yhtyeen riveissä.

– Vedän sopimamme Mötley-keikat Las Vegasin Hard Rock Hotelissa helmikuussa, mutta niiden jälkeen jatkosuunnitelmani ovat avoinna. Eikä Mötley Crüe välttämättä kuulu tulevaisuuteeni enää Hard Rock -konserttien jälkeen… Minulla on todella monia tavoitteita, enkä halua luopua niistä tämän bändin vuoksi, Neil sanoo.

Basisti, ja bändin pomo, Nikki Sixx taas kertoi samaan aikaan Rolling Stonelle Mötley Crüen suunnitelmista.

– Vegasin-keikat ovat ainoastaan alkulaukaus yhtyeen historian parhaalle viisivuotiskaudelle. Neuvottelemme parhaillaan co-headlining -kiertueista todella isojen nimien kanssa ja niin edelleen, Sixx kertoo.

Muistikohan basisti kysyä Neilin mielipidettä?

Niin, lisättäköön vielä nämä:

Eräs Sixxin mainitsemista co-headlining -kiertueista olisi huhujen mukaan tapahtumassa Kissin kanssa.

Mötley Crüessa vuosina 1992-97 laulanut John Corabi on jo puolestaan todennut, ettei hän aio liittyä orkesterin riveihin uudelleen, vaikka Neil lähtisikin ryhmästä.

– Heräsin ja katsoin Facebook-sivuani. Siellä oli ainakin viisikymmentä kysymystä liittyen Vince Neilin haastatteluun. Rakastan Mötleyn jätkiä, mutta minä en tule koskaan liittymään uudelleen sen bändin riveihin, Corabi toteaa.

motley.com