Mötley Crüe -miehet muistelevat, kuinka mekkoon pukeutunut Ozzy Osbourne halusi kerran bilettää seksinuken ja kokaiinin kera

Ozzy Osbourne vuonna 2011.
Markus Laakso

Mötley Crüen Nikki Sixx ja Tommy Lee vierailivat hiljattain radiokanava SiriusXM:n haastateltavana. Keskustelun aiheiksi nousivat paitsi The Dirt -elokuva myös Ozzy Osbournen kolmenkymmenen vuoden takainen holtiton päihteidenkäyttö, jota rytmiryhmä pääsi todistamaan lähietäisyydeltä Pimeyden prinssin kanssa tekemällään yhteiskiertueella. Haastattelun litteroinnista vastaa Alternative Nation.

”Emme koskaan tienneet yrittikö Ozzy vain sekoittaa päitämme”, Sixx muistelee. ”Emme olleet varmoja oliko hän miedän senseimme, psykologimme vai itse Saatana. Siitä ei voinut oikein koskaan olla varma, mutta samaan aikaan hän oli mitä kultaisin kaveri.”

”Muistatko, kun soitimme hänen kanssaan muutaman keikan ja hän tuli paikalle mekossa, seksinukke ja melkein 30 grammaa kokaiinia mukanaan ja sanoi: ’Hengaan teidän kanssanne tämän illan.’ Hänen mukanaan jatkuvasti kulkenut assistentti sanoi kuitenkin, että ’Ei Ozzy, hoidetaan keikka ensin.'”

On se ollut melkoista meininkiä.