Mötley Crüen Nikki Sixx sanoo yhtyeen olevan urallaan ”emme nakkaa vittuakaan” -vaiheessa – ”Keskisormemme kohoavat vain korkeammalle”

30.7.2023 20:20

Def Leppardin ja Mötley Crüe vierailivat hiljattain Australian 60 Minutes -ohjelmassa turinoimassa yhteiskiertueestaan ja elämästä tien päällä.

Molemmat yhtyeet vakuuttavat haastattelussa, etteivät ole aikeissa lyödä pillejä pussiin vielä pitkään aikaan.

”Ei, luoja sentään. En ole vielä edes eläkeiässä, joten se ei ole edes horisontissa”, toteaa Def Leppardin solisti Joe Elliott. ”Oikeasti se [eläköityminen] ei ole koskaan käynyt edes mielessäni. Me nautimme siitä mitä teemme. Olemme aina nauttineet. Jatkukoon se mahdollisimman kauan.”

Mötikät ovat samoilla linjoilla.

”Minusta tuntuu kuin keskisormemme kohoaisivat vain korkeammalle”, basisti Nikki Sixx lohkaisee. ”Luulen meidän tavallaan olevan uramme ”emme nakkaa vittuakaan” -vaiheessa.”

Näin todellakin taitaa olla, sillä Mötley Crüe -laulaja Vince Neil vahvisti viime kuussa The Music Universe -podcastille yhtyeen virittelevän uutta stadionkiertuetta vuodelle 2024. Yhtye on myös pitänyt itsensä kiireisenä studiossa pitkäaikaisen tuottajansa Bob Rockin kanssa.

Lisää luettavaa