Motörhead raivoissaan boksin hinnasta

21.2.2012 22:39

Yhdysvaltain-kiertueella Megadethin kanssa parhaillaan oleva Motörhead on ilmaissut paheksuntansa tuoreen Complete Early Years Box Set -julkaisun vuoksi. Legendaarisen bändin nettisivuilla huomautetaan "varhaisen levy-yhtiömme julkaiseman laatikon hinnan olevan joissakin kauppapaikoissa jopa kuusisataa dollaria".

– Valitettavasti ahneus nostaa taas rumaa päätään, jyrisee basistilaulaja Lemmy Kilmister.

Brittiyhtye ei omista oikeuksia varhaisten julkaisujensa kappaleisiin ja tämän vuoksi markkinoilta löytyy valtava määrä erilaisia Motörhead-kokoelmia.

Megadethin tiimoilta on puolestaan kuulunut paljonkin viime aikoina… Tuska Open Air -metallifestivaalin pääesiintyjäksi saapuva amerikkalaisyhtye on muun muassa ilmoittanut lähtevänsä toukokuussa Amerikan-kiertueelle Rob Zombien kanssa.

Basisti Dave Ellefson puolestaan opiskelee pastoriksi. Muusikko on jo käynyt läpi kurssit "Lutheran Distinctions," "Preaching I & II," "Introduction To Worship" ja "Scripture And Faith". Ellefsonin mukaan Megadethin suosio on Jumalan ansiota.

Megadethin johtohahmo Dave Mustaine on tunnetusti myös syvästi kristitty. Tuoreessa haastattelussa laulajakitaristi sanookin, ettei hän hyväksy homoavioliittoja. 

Lisää luettavaa