”Murran v*tun 5:n sentin niskanne” – Nickelback- ja Slipknot-pomojen riita kerää mitä moninaisempia kommentoijia somessa

Slipknot- ja Nickelback-miesten kina herättää tunteita.
23.6.2017 21:02

Nickelback-nokkamies Chad Kroegerin taannoiset kommentit siitä, kuinka Slipknot-pomo Corey Taylorin toinen yhtye Stone Sour on vain ”kevytversio” miehen omasta orkesterista ovat herättäneet viime päivinä melkoista kuhinaa Internetin ihmeellisessä maailmassa. Suorapuheisen Taylorin vastausta ei tietenkään kauaa tarvinnut odotella miehen lähettäessä kanadalaiselle kollegalleen tulikivenkatkuiset terveiset radion välityksellä. Puntit ovat siis tasan ja rauha taas maassa, eikös vain? Väärin.

Nyt kuvioon ovat onnistuneet sotkeutumaan mukaan takavuosien suosittu pop rock -akti Smash Mouth sekä painijalegenda Iron Sheik. Molemmat näyttäisivät myös kommenttiensa perusteella olevan Iowan naamiopoppoon komentajan puolella — joskin hieman toisistaan poikkeavin sanakääntein.

”Näemme mitä Chad ajaa takaa, mutta Slipknot on onnistunut hommassaan täydellisesti. Se tuntuu autenttiselta ja he ovat oikealla asialla. He ovat amerikkalaisia ikoneita”, Smash Mouth toteaa omassa twiitissään. Iron Sheikin päivitystä ei tarvinne sen kummemmin suomennella:

Taylor kuitenkin ilahtui Sheikin herkistä sanoista ikihyviksi ja jakoi ne Instagramin puolella seuraajilleen.

HOLY SHIT THIS HAPPENED. And he follows me. #jabroni

Henkilön Corey Taylor (@coreytaylor) jakama julkaisu

Lisää luettavaa