Muusikkolähteet väittävät: Brian Johnson on palannut AC/DC:n riveihin ja uusi albumi on tuloillaan

7.12.2019 20:13

Behemoth-nokkamies Nergal ja Twisted Sister -pomo Dee Snider ovat heittäneet melkoisen kauhallisen jyviä AC/DC ympärillä alati vellovaan huhumyllyyn. Miekkoset kommentoivat aussijätin tilannetta kukin tahoillaan, ja miltei tismalleen samaan aikaan.

”Tiedän että uusi AC/DC-albumi Malcolm Youngin kanssa on tekeillä”, Nergal toteaa Loudwiren tuoreessa haastattelussa. ”Se on tulossa. Se koostuu Rock or Bustilta ulos jääneistä raidoista. Mitäkö odotan? En odota enempää enkä vähempää kuin tanakkaa rytmiä ja Malcolmin ja Anguksen kitarointia. En kaipaa mitään ylimääräistä. [Brian Johnson] on palannut bändiin.”

Sniderilta puolestaan kyseltiin aiheesta Twitterin puolella.

”Hän kuoli. RIP Malcolm Young”, mies vastasi, kun joku kysyi häneltä, että eikö AC/DC:n ”yksi tyyppi” ole sairas. ”Kaikki neljä elossa olevaa jäsentä ovat yhdistäneet voimansa Malcolmin elossa ollessa nauhoitettujen raitojen äärelle. Malcolmin sisarenpoika Stevie Young paikkaa häntä (hän on tehnyt niin pari kertaa aiemminkin). Se tulee olemaan niin lähellä alkuperäisbändiä kuin mahdollista.”

Kuinka tarkasti herramiehet ovat perillä eikkadeikka-leirin tapahtumista, jäänee nähtäväksi, mutta huhujen yltyessä ei auta kuin toistaa vanhaa viisautta: ei savua ilman tulta.

Lisää luettavaa