Muusikotkin auttavat Australiaa: Metallica, Elton John ja Pink lahjoittivat kelpo summat taisteluun maastopaloja vastaan

8.1.2020 08:41

Australiassa raivoava tulimyrsky näyttää saaneen kaikenlaiset julkisuuden henkilöt huolestumaan. Pitkin viime viikkoa kuului uutisia, miten esimerkiksi näyttelijät Nicole Kidman, Chris Hemsworth ja Margot Robbie ovat lahjoittaneet mittavia summia taisteluun maastopaloja vastaan, eivätkö muusikotkaan ole jääneet toimettomiksi.

Niin Pink, Elton John, Kylie Minogue kuin Metallica ovat tehneet mittavia lahjoituksia Australialle. Elton John osallistui keräykseen CNN:n mukaan miljoonalla dollarilla (noin 900 000 euroa), ja Metallica lahjoitti oman hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta 750 000 Australian dollaria (noin 500 000 euroa) maan palokunnalle. Laulajat Pink ja Kylie Minogue lahjoittivat myös noin 500 000 euroa kumpikin.

Hienoa, että katastrofi herättää ihmisiä tekemään hyvää. Tässä mielessä on hieman silmiinpistävää, ettei australialaisten AC/DC:n tai Nick Caven nimiä ole näkynyt kansainvälisissä medioissa lahjoittajien joukossa. Osallistukaahan nyt!

Lisää luettavaa