Näin Dolly Partonilta taipuu Queen – Uusi maistiainen kantrilegendan rokkilevyltä julki

Parton tarttui kahteen yhteislauluanthemiin.
24.7.2023 12:59

Kantrisuuruus Dolly Parton julkaisee loppuvuodesta pitkän uransa ensimmäisen rocklevyn, jolla tämä tulkitsee niin varta vasten levylle tekemiään uusia kappaleita kuin myös genren ikivihreitä klassikoita. Runsaasti vierailevia tähtiä vilisevältä levyltä on aiemmin julkaistu maistiaisina alkuperäiskappaleet World on Fire ja Bygones, jolla vierailevat Judas Priestin Rob Halford sekä Mötley Crüen Nikki Sixx ja John 5, sekä Heart-laina Magic Man, jolla on mukana itse Ann Wilson.

Nyt levyltä on julkaistu viimeisimpänä maistiaisena cover Queenin We Are The Championsista, johon on liitetty kylkeen myös pätkä We Will Rock Youta. Yläpuolelta voit kuulostella, miltä kuulostaa, kun Dolly Parton hyppää edesmenneen Freddie Mercuryn saappaisiin.

Partonin Rockstar julkaistaan 17. marraskuuta. Levyllä vierailevat edellä mainittujen lisäksi muun muassa Paul McCartney, Ringo Starr, Sting, Stevie Nicks ja Elton John. Lainakappaleiden joukossa on muun muassa versiot The Rolling Stonesin (I Can’t Get No) Satisfactionista, Led Zeppelinin Stairway to Heavenistä ja Lynyrd Skynyrdin Free Birdistä.

Lisää luettavaa