Näin syntyy räjähtävä biisi euroviisuihin – Blind Channel julkaisi dokumenttisarjan ensimmäisen osan

Sarjassa esitellään myös bändin taustoja ja uusi jäsen.
27.1.2021 09:00

Blind Channel on yksi tänä vuonna Suomen euroviisuedustajan paikkaa hakevista esiintyjistä. Yhtye on mukana Uuden Musiikin Kisassa Dark Side -kappaleellaan, joka erottuu muusta joukosta särökitaroillaan ja huimalla energiallaan. Kappale ja kisa edustavat bändille myös uutta alkua.

”Pandemian startattua meiltä hävisivät keikat, festarit ja osa toivoakin. Suunnatonta graindaamisen vimmaa emme kuitenkaan menettäneet. Kun saimme kuulla mahdollisuudesta olla mukana entistäkin isommassa UMK:ssa, laskelmoimme, että vaikka tämä skeida jatkuisi vielä pitkälle tätä vuotta, yksi asia olisi varma: ihmisiltä ei takavarikoida televisioita! Kun kokonaisuuteen lisättiin vielä uusi management ja uusi jäsen Aleksi Kaunisvesi, tiesimme, että nyt on meidän aika!”, yhtye kommentoi.

Uutta lukua ja kisakappaleen syntyä sekä yleisesti bändin historiaa ja uutta jäsentä esitellään nyt pienellä dokumenttisarjalla, jonka ensimmäinen osa on nyt katsottavissa Soundin välityksellä. Tässä sarjan avausosassa pyöritään niin studiossa kuin keikkalavalla ja kuvaussessioissa sekä pureudutaan syvemmin laulaja Joel Hokan ja kitaristi Joonas Porkon muodostamaan dynaamiseen duoon.

Lisää luettavaa