”Nämä viime päivät ovat olleet vaikeita ja kipeitä” – Phil Anselmo ja Rex Brown reagoivat Pantera-toverinsa kuolemaan

Pantera

Vinnie Paul menehtyi perjantaina 22. kesäkuuta ilmeisesti sydänkohtaukseen.

1990-luvun hevisuuruus Panteran rumpali Vinnie Paul menehtyi viime perjantaina ja sosiaalinen media täyttyikin nopeasti ystävien ja kollegoiden surunvalitteluista. Suru-uutiseen ovat reagoineet nyt myös Panterassa soittaneet basisti Rex Brown sekä laulaja Phil Anselmo.

”Nämä viime päivät ovat olleet vaikeita ja kipeitä. Juuri nyt tarvitsen aikaa käsitelläkseni tunteeni. Kiitoksia kaikille, jotka olette osoittaneet rakkauttanne tännekin suuntaan. Virallinen tiedote asiasta on tulossa lähiaikoina. Lepää rauhassa, veljeni Vinnie”, Brown kirjoitti Facebook-sivuillaan sunnuntaina ja lisäsi myöhemmin julkaisun kommentteihin olevansa olosuhteisiin nähden kunnossa.

”Mutta tässä ei ole kyse minusta; tässä on kyse rakkaudesta, mahtavista yhteisistä ajoista sekä ystävyydestä, joka välillämme oli. Jokainen käsittelee asiaa omalla tavallaan. Rukoilkaa Jerry Abbottin [Vinnie Paulin ja lavalle vuonna 2004 kuoliaaksi ammutun Pantera-kitaristi Dimebag Darrellin isä] puolesta. Yhdenkään miehen ei kuuluisi joutua saattelemaan elämänsä aikana hautaan kahta poikaa.”

Myös laulaja Phil Anselmo, joka riitautui aikanaan pahasti Vinnie Paulin kanssa, on reagoinut rumpalin kuolemaan sosiaalisessa mediassa. Anselmo ei ole kommentoinut asiaa, mutta julkaisi Instagram-tilillään kuvan palavasta kynttilästä vailla minkäänlaista saatetekstiä. Sama kuva kynttilästä on vaihdettu myös Phil Anselmon virallisen Facebook-sivun profiilikuvaksi.

Vinnie Paul (Pantera, Damageplan, Hellyeah) menehtyi perjantaina 22. kesäkuuta Las Vegas Review-Journalin tietojen mukaan ilmeisesti sydänkohtaukseen. Hän oli 54-vuotias.

The last few days have been very difficult & painful. At this time, I need more time to process my feelings. Thank you…

Julkaissut Rex Brown Sunnuntaina 24. kesäkuuta 2018

View this post on Instagram

A post shared by Philip H Anselmo (@philiphanselmo) on