Nightwishin uusi konserttitaltiointi sai julkaisupäivän – Kuvattu Decades-kiertueella Buenos Airesissa

Nightwish

Uusi live ehtii parahiksi pukinkonttiin.

Maailmalla menestyneimpiin kotimaisiin orkestereihin lukeutuva Nightwish julkaisee uuden Decades: Live in Buenos Aires -livelevyn 6. joulukuuta. Konserttitaltiointi julkaistaan niin Blu-ray -formaatissa kuin myös cd:nä ja vinyylinä. Ennakkotilauksia voi jo tehdä levy-yhtiö Nuclear Blastin kautta.

Kuten nimestäkin voi päätellä, Decades on taltioitu yhtyeen maaliskuussa 2018 julkaiseman kokoelmalevyn tiimoilta heittämällä maailmankiertueella Buenos Airesissa 30. syyskuuta 2018. Kokoelmalle uskollisesti konsertin settilistakin käsittää niin bändin suurimpia hittejä kuin myös harvemmin keikoilla soitettuja siivuja koko yhtyeen uran ajalta. Levyn kappalelistan löydät artikkelin lopusta.

”Jotkut kappaleet toivat leveän hymyn kasvoilleni, kuten Elvenpath. Muistan vielä sen nuorukaisen, joka teki sen kappaleen. Muistan sen bändinkin, joka soitti sitä aikanaan. Siitä tulee todellinen nostalgiaryöppy. Sitä ei hävetä kuunnella ollenkaan, mutta kyllähän se alkaa naurattaa. Noita kappaleita kuunnellessa ymmärtää, miten asiat ovat muuttuneet 20 vuodessa etkä enää koskaan tekisi sellaisia sanoituksia tai sävellyksiä. The Carpenter voisi olla toinen esimerkki. Tunnistan siitä itseni, mutta niin paljon on muuttunut”, Nightwish-kippari Tuomas Holopainen kommentoi kokoelmalevyn sisältöä sen julkaisun kynnyksellä.

It’s Sunday, September 30th 2018. In a couple of hours’ time, symphonic metal trailblazers Nightwish will unleash their…

Posted by Nuclear Blast on Friday, October 11, 2019

Decades: Live In Buenos Aires sisältää seuraavat kappaleet:

01. Swanheart
02. End Of All Hope
03. Wish I Had An Angel
04. 10th Man Down
05. Come Cover Me
06. Gethsemane
07. Élan
08. Sacrament Of Wilderness
09. Deep Silent Complete
10. Dead Boy’s Poem
11. Elvenjig
12. Elvenpath
13. I Want My Tears Back
14. Amaranth
15. The Carpenter
16. The Kinslayer
17. Devil & The Deep Dark Ocean
18. Nemo
19. Slaying The Dreamer
20. The Greatest Show On Earth
21. Ghost Love Score