”Niille kavereille kaikessa on kyse rahasta” – Ex-Kiss-kitaristi uskoo klassisen kokoonpanon paluun riippuvan kahisevasta

8.11.2018 21:47

Alkuperäinen Kiss-kitaristi Ace Frehley vaikuttaisi halukkaalta osallistumaan yhtyeen ensi vuonna alkavalle jäähyväiskiertueelle, mutta uskoo sen toteutumisen olevan kiinni ennen kaikkea rahasta. Mies jutteli aiheesta Loudwirelle myöntämässään haastattelussa.

”He koputtelevat kepillä jäätä”, Frehley tokaisee entisiin bänditovereihinsa viitaten. ”Luulen heidän vain odottelevan, että promoottorit sanovat: ’Noh, maksamme sen ja sen verran mikäli Ace ja Peter ovat mukana.”

”Niille kavereille kaikessa on kyse rahasta, ja he myöntävät sen itse ensimmäisinä, erityisesti Gene. Kun Doc McGee saa promoottorilta puhelun, jossa hänelle sanotaan, että ’Maksamme teille tuplasti mikäli Ace ja Peter ovat mukana’, saamme puhelun.”

Entä voisiko Frehley astua lavalle hänet vuonna 2002 korvanneen Tommy Thayerin – jota päätyi kerran hermostuksissaan kumauttamaan nyrkillä leukaperiin – kanssa?

”Mikäli tulen takaisin, palaan valtaistuimelleni, tai en palaa ollenkaan”, mies paaluttaa. ”Monet fanit sanovat, etteivät he aio mennä keikoille, mikäli en ole rundilla mukana. Se luultavasti hermostuttaa Paulia ja Geneä… En voi kuvitella heidän vetävän End of the Road -kiertuetta samalla kokoonpanolla. He ovat soittaneet yhdessä 15 vuotta, eikä siinä ole mitään erikoista mikäli he tekevät vielä yhden ison rundin samalla miehityksellä.”

”Sanoin Paulille ja Genelle: ’Olen nykyään se kaveri, joka aina halusitte minun olevan.’ Olin sähläri ja aina myöhässä. Missasin äänityssessioita. Sanoin heille tänä vuonna, että olen se kundi jota he aina halusivat minun olevan. Toivottavasti se meni perille.”

Viime viikolla Frehley nousi samalle lavalle Stanleyn ja Simmonsin kanssa ensimmäistä kertaa 17 vuoteen.

Lisää luettavaa